Download Chorobné znaky a příznaky PDF Free

Chorobné znaky a příznaky PDF
By:Lukáš Karel,Žák Aleš,a kolektiv
Published on 2015-03-20 by Grada Publishing, a.s.


Publikace navazuje na předchozí úspěšné knihy Chorobné znaky a příznaky 1 a 2. Původní texty jsou přepracované a přibylo k nim několik dalších desítek nových kapitol, takže kniha nyní obsahuje a popisuje celkem 218 vybraných znaků, příznaků a některých důležitých laboratorních ukazatelů ve 163 kapitolách s již tradičním prologem a epilogem. Předchozí publikace získaly četná odborná ocenění! Hesla jsou abecedně řazena, každé heslo má následující strukturu: definice, klasifikace, patofyziologie, výskyt, klinika, diagnóza, diferenciální diagnóza, léčba a základní použitá léčba. Jedná se o původní domácí práci zkušených vysokoškolských učitelů a autorů 1. LF UK Praha. Podobné publikace známe zatím pouze ze zahraničí s názvy „SYMPTOMS AND SIGNS“ a jsou mimořádně oblíbené jak u studentů medicíny, tak u lékařů všech odborností a jakéhokoli věku. Významnou částí knihy je i epilog, v němž autoři v přehledné formě shrnují mimořádně zajímavé informace o eponymech z celé publikace. Základem knihy je idea: „Znaky a příznaky jsou stavebními kameny diagnózy!“ Kniha patří rozhodně mezi kandidáty na bestseller, určitě ji budou mít ve svých knihovničkách nejen všichni internisté, praktičtí lékaři, neurologové a medici, ale i mnoho lékařů z dalších oborů.

This Book was ranked at 22 by Google Books for keyword Anémie.

Book ID of Chorobné znaky a příznaky's Books is trqNBwAAQBAJ, Book which was written byLukáš Karel,Žák Aleš,a kolektivhave ETAG "ZxLlGHromaM"

Book which was published by Grada Publishing, a.s. since 2015-03-20 have ISBNs, ISBN 13 Code is 9788024750675 and ISBN 10 Code is 8024750678

Reading Mode in Text Status is false and Reading Mode in Image Status is true

Book which have "928 Pages" is Printed at BOOK under Category

Book was written in cs

eBook Version Availability Status at PDF is falseand in ePub is false

Book Preview


Download Chorobné znaky a příznaky PDF Free

Download Chorobné znaky a příznaky Books Free

Download Chorobné znaky a příznaky Free

Download Chorobné znaky a příznaky PDF

Download Chorobné znaky a příznaky Books

Comments

Popular posts from this blog

Download The Big Book of Clubbell Training PDF Free

Download Understanding the Messages of Your Body PDF Free

Download Interval Training; Conditioning for Sports and General Fitness PDF Free